Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE. Slažem se
Za verziju prilagođenu osobama sa smanjenom sposobnosti vida kliknite OVDJE. nav
Auris d.o.o.

Ovdje vaša vizija postaje stvarnost

Auris je 100% posvećen svojim klijentima i njihovim zahtjevima, kakvi god oni bili. Naš širok raspon znanja, iskustva i korištenih tehnologija u kombinaciji s velikim brojem odrađenih zahtjevnih projekata jamstvo su da će i vaš problem/zahtjev/potreba biti riješeni.

Stoga, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Možete to učiniti kontakt formularom, mailom, telefonom ili Skypeom.

Što se nas tiče, možete poslati i goluba pismonošu.

Ono što je bitno: volimo klijente koji znaju ispričati svoju priču. Ne morate znati na koji način napraviti što želite (na kraju krajeva, to je naš posao), ali morate znati, barem okvirno, što želite. Mi vam možemo pomoći u detaljnijem pronalasku idealnog rješenja. Morate znati – imamo veliko znanje i po pitanju tehnologija (.NET, webovi, HTML/CSS, baze podataka), a ono što ne znamo, ili ćemo naučiti, ili ćemo dati nekom od naših partnera koji znaju. No, ono što je još veća naša prednost – poznajemo područje kojim se bavimo u praksi. I tu vam možemo puno pomoći.

Na vama je da se odlučite. A u međuvremenu možete pogledati listu naših referenci te zaviriti, barem izvana, u AurisCMS, žilu kucavicu naših rješenja.

Auris d.o.o., za informatički inženjering, trgovinu i usluge
Trgovački sud u Osijeku, MBS: 080293601, OIB: 97647299740
Žiro račun (IBAN): HR2723600001101491144 (Zagrebačka banka d.d., Zagreb)
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Direktor: Mirta Kovač, društvo zastupa pojedinačno i samostalno

O nama