Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE. Slažem se
Za verziju prilagođenu osobama sa smanjenom sposobnosti vida kliknite OVDJE. nav
 • nogometni savezi
 • sportski webovi
 • (ne)standardni webovi
 • posebni projekti
 • sportski semafori
 • Hrvatski nogometni savez

  Hrvatski nogometni savez

  Izradili smo responzivan, dvojezični i modularan web-site za Hrvatski nogometni savez. U suradnji s tvrtkom EuroART 93 (koja je odgovorna za dizajn) izrađen je moderan portal sa nogometnim statistikama, galerijama, vijestima, dokumentima, media centrom... Naravno, tu je i napredna CMS administracija. Cijelo rješenje je zasnovano na Microsoftovim tehnologijama, a koristi i Comet sustav za nogometnu statistiku, te AurisCMS koji služi za uređivanje većeg broja web-mjesta odjednom.

 • Nogometni savez Latvije

  Nogometni savez Latvije

  Kažu da lijepa riječ sva vrata otvara, a nama su uspješni projekti s HNS-om i LFF-om otvorili vrata izrade glavnog web-mjesta za Latvijski nogometni savez. Posebni izazovi u ovom projektu su live prijenos utakmica, responzivnost, ali i uvoz velike količine postojećih podataka iz starog prilično razgranatog sustava. U svakom slučaju, još jedan od projekata na koje smo ponosni. I ovaj web koristi AurisCMS.

 • Fudbalski savez Crne Gore

  Fudbalski savez Crne Gore

  Naši susjedi uočili su kvalitetno odrađen posao s drugim nogometnim savezima te se odlučili pokloniti nam povjerenje izradom vlastite web-stranice. Svjež dizajn i povezivanje sa svim relevantnim sportskim podacima (natjecanja, lige, reprezentacije) donijeli su online prisutnost FSCG na novu razinu. Također, i ovaj web koristi AurisCMS.

 • Nogometni savez Litve

  Nogometni savez Litve

  Prvi strani nogometni savez koji je prepoznao izvrsnu integraciju Cometa i web-stranice Hrvatskog nogometnog saveza je Nogometni savez Litve. Aurisov break-through na strano nogometno tržište rezultirao je responzivnim službenim siteom Saveza, a s istim klijentom je dogovorena i izrada dodatnog općenogometnog sitea koji je pokrenut nešto kasnije (LietuvosFutbolas). Naravno, za unos podataka koristi se AurisCMS.

 • Sportnet

  Sportnet

  Sportnet je najvažniji i najkvalitetniji sportski site u Hrvatskoj te naš najveći projekt u kojem su koncentrirana mnoga naša znanja. Mnoštvo novinara, fotografa, urednika, posjetitelja, članova foruma, natjecatelja koji se natječu u Pobjedničkom nizu ili Manageru... programerski je u djelo sproveo Auris. Cjelokupni posao bio je zahtjevniji i zbog toga što je Sportnet iznimno korisnički orijentiran pa je ovaj responzivan web vrlo posjećen i samim tim osjetljiviji na performanse u odnosu na druge webove. Posjeduje i vlastiti CMS posebno prilagođen velikom broju sportskih podataka...

 • Nogometni klub Osijek

  Nogometni klub Osijek

  Web-stranica najvećeg slavonsko-baranjskog sportskog kolektiva po mnogočemu je specifična, a najviše jer su njenu prvu "pravu" inačicu kreirali u potpunosti - navijači. Prelaskom kluba u privatno vlasništvo stekli su se uvjeti i za izradu modernijeg, responzivnog weba. Na ovoj adresi ćete pronaći podatke o svim postavama kluba, zanimljive tekstove, fotogalerije i najnovije vijesti... Statistički dio je povezan sa sustavom Comet.

 • LietuvosFutbolas.lt

  LietuvosFutbolas.lt

  Drugo mrežno mjesto izrađeno za Nogometni savez Litve potpuno je drukčijeg "okusa" a namijenjeno je igračima, navijačima, ali i statističarima. Naime, zahvaljujući uskoj integraciji sa sustavom Comet, ovdje možete pronaći sve igrače koji igraju u Litvi, te vjerojatno sve utakmice koje se igraju u Litvi. Zavirite, čak i ako niste usko povezani s tom baltičkom zemljom...

 • Hrvatski Telekom Prva liga

  Hrvatski Telekom Prva liga

  Na temelju vizualnog izgleda i tehnologije na kojoj je napravljen web Hrvatskog nogometnog saveza, izgrađena je stranica Prve hrvatske nogometne lige. I pojedini klubovi ovdje imaju svoj kutak, zajedno s ponekim statističkim podacima koji se dobavljaju iz sustava Comet. AurisCMS na ovom projektu pokazuje kako se na jednom mjestu može upravljati većim brojem mrežnih mjesta.

 • Hrvatski planinarski savez

  Hrvatski planinarski savez

  Oni koji nisu usko povezani s planinarenjem možda si ne mogu pojmiti koliko je Hrvatski planinarski savez aktivno društvo. Pravo mnoštvo podataka nalazi se na njihovoj web-stranici koja se koristi svakodnevno od strane velikog broja ljubitelja aktivnog života u planinama. Svakako preporučamo posjetiti, čak i ako ne volite provoditi vrijeme hodajući gore-dolje.

 • Udžbenik.hr

  Udžbenik.hr

  Pionir online prodaje udžbenika u Hrvatskoj nastao je upravo u - Aurisu. Web-mjesto koje svake godine zaprimi i isporuči desetine tisuća narudžbi školskih udžbenika i pripadajućeg pribora pouzdan je partner svakom roditelju čije je dijete osnovnoškolske ili srednješkolske dobi. Ugrađena specifična, pojednostavljena košarica i online plaćanje dodatno pojednostavljuju proces kupovine.

 • Bijeli svijet d.o.o.

  Bijeli svijet d.o.o.

  Našim dragim prijateljima iz Bijelog svijeta izradili smo nekoliko webova i pratimo ih godinama, kao i oni nas. U ovoj mladoj, dinamičnoj tvrtki uvijek se nešto može raditi, pa smo tako izradili nekoliko web-stranica koje definiraju njihovu web-prisutnost. No, to nije sve, jer su nas izabrali i za izradu njihovog poslovnog rješenja koje koriste u svakodnevnom poslovanju...

 • Pyrus multi marketing d.o.o.

  Pyrus multi marketing d.o.o.

  Dug niz godina Pyrus i Auris zajedno rastu, a s obzirom na specifičnu strukturu Pyrusovih suradnika, i izrađeno web-rješenje moralo je biti specifično. Kao vanjski korisnik (bez korisničkog imena i lozinke) ne možete vidjeti unutrašnje dijelove weba, ali se možete informirati o širokoj paleti Pyrusovih proizvoda iznimne kvalitete.

 • Njirić+ arhitekti

  Njirić+ arhitekti

  Poznati zagrebački studio arhitekata već godinama svoju web-prisutnost temelji na Aurisovom rješenju. Budući da je riječ o specifičnom webu gdje se u fokusu nalaze rješenja, a ne dizajn, sam prikaz je veoma jednostavan, a projekti su oni koji čine vrijednost ove web stranice. To je naš dizajner i prepoznao, pa je ovo web mjesto zaista drukčije od drugih.

 • Sajam'99

  Sajam'99

  Najam šatora je nešto s čim se ne susrećete svaki dan, no ukoliko dođete u potrebu to učiniti, na ovoj ćete stranici pronaći sve potrebne informacije. Uključujući i galerije već postavljenih šatora, njihove katakteristike, vrste, kontakt podatke...

 • Lipbled-Zagreb d.o.o.

  Lipbled-Zagreb d.o.o.

  Tko god je gradio kuću ili preuređivao stambeni ili poslovni prostor, zna da odabir vrata i prozora nije jednostavna stvar. Ovaj web renomiranog distributera svakako bi mogao pomoći u odluci, jer je izrazito informativan te veoma dobro strukturiran zbog čega možete na intuitivan način odlučiti koja bi vrsta vrata i prozora bila prikladna za Vaš prostor. Budući da je web responzivan, to možete pogledati i na mobitelu...

 • ShoppingBlitz

  ShoppingBlitz

  Na američkom tržištu Auris se prvi put pojavio zahvaljujući suradnji s World Blitz LLC, tvrtkom koja se bavi prodajom odjeće, obuće i lifestyle proizvoda na najvećim svjetskim online trgovinama Amazonu i eBayu. Naša uloga u ovom velikom i izuzetno osjetljivom projektu uključuje povezivanje internih sustava tvrtke s navedenim prodajnim kanalima, ali i proširenje na druge sustave trgovanja, kao i izradu alata koji pomažu rad skladišta s preko milijun proizvoda. Rad na ovako zahtjevnom tržištu pomiče naše granice na neki novi nivo...

 • Bijeli svijet d.o.o.

  Bijeli svijet d.o.o.

  Dugogodišnja suradnja s Bijelim svijetom rezultirala je izradom CRM sustava kojeg koriste u svakodnevnom poslovanju. U situaciji kad su gotova rješenja preskupa i preopširna, a potrebne su i mnoge unikatne funkcije koje dodatno poskupljuju proces, u Bijelom svijetu odlučili su povjerenje pokloniti nama.

 • Pyrus multi marketing d.o.o.

  Pyrus multi marketing d.o.o.

  Nijedna tranzicija nije laka, ali u slučaju Pyrusa bila je posebno zahtjevna. Uhodani mehanizmi i aplikacija koju je Pyrus u svom poslovanju koristio 15 godina morali su postati dio povijesti, jer vrijeme neumitno ide naprijed. Uspjeli smo ispuniti sve pred nas postavljene zahtjeve te smo izradili kompletno rješenje koje Pyrus u svom poslovanju koristi od 2013. godine do danas...

 • Izrada akreditacija

  Izrada akreditacija

  Iako smo tu i tamo radili izradu akreditacija za razne manje događaje, vrhunac ovog tipa posla je Svjetsko prvenstvo u rukometu koje se 2009. godine održavalo u Hrvatskoj. Centralizirani sustav za izradu akreditacija (podsjećamo Vas – Internet tada, a pogotovo cloud, nije bio ono što je danas!) izradio je Auris i skupio sve pohvale. Proces je bio fluidan, radio je dobro i natjecanje je prošlo u najboljem redu.

 • Muzej "Budi ponosan"

  Muzej "Budi ponosan"

  Hrvatski nogometni savez je prilikom izrade muzeja "Budi ponosan" odlučio postaviti i dva informacijska ekrana po kojima posjetitelji mogu klikati i uživati u raznim zanimljivim informacijama, fotografijama, videomaterijalima... Ovo rješenje koje je zapravo web-aplikacija izradio je Auris, a baš kao i na ostalim webovima HNS-a, upravljanje se vrši iz centraliziranog AurisCMS-a.

 • ATP Croatia Open Umag

  ATP Croatia Open Umag

  Iako ovaj posao ne zadire u klasičan web-development, nama to ne smeta, dapače! Svake godine ponajbolji tenisači okupljaju se u Umagu na svjetski poznatom turniru, a prikaz rezultata na semaforima i velikim videozidovima do 2014. godine omogućavao je upravo - Auris.

 • ATP Serbia Open Beograd

  ATP Serbia Open Beograd

  Iako nisu direktno povezani, ATP turnir koji se nekoliko godina održavao u Beogradu također je koristio naše usluge sportskog semafora. U nešto manjem opsegu nego Umag, ali svejedno – ovo je bila važna međunarodna referenca za Auris.

 • Rukomet na pijesku

  Rukomet na pijesku

  U stanju smo odraditi praktički bilo kakvu vrstu sportskih semafora, a u prilog tome govori da smo radili sportske semafore za EBT 2013. godine koji se održavao u Umagu! Ovdje smo odradili i komunikaciju između semafora i streaming servisa koji su u to vrijeme tek postajali aktualni...

 • SP u vaterpolu 2009.

  SP u vaterpolu 2009.

  Naš ulaz u "prave", vanjske sportske semafore bilo je Svjetsko prvenstvo u vaterpolu za juniore koje se 2009. godine održavalo u Šibeniku. Specifično radno okruženje kraj bazena bilo nam je dodatni izazov, a cijeli posao ocijenjen je najvišim ocjenama.

 • Svjetsko prvenstvo u streljaštvu 2006.

  Svjetsko prvenstvo u streljaštvu 2006.

  Iako nije riječ o klasičnom sportskom semaforu, ovaj projekt zaslužuje posebno mjesto u našom portfelju. Specifičan je po nemogućim uvjetima rada, vrlo kratkom roku za izradu i nepostojećim specifikacijama hardvera i elektroničkih meta. No, to nas nije spriječilo da prvi u svijetu odradimo direktan online prijenos natjecanja u streljaštvu, gdje ste na posebnoj web-stranici mogli pratiti svakog natjecatelja posebno, u realnom vremenu, te njegove rezultate s grafičkim prikazom mete na koju trenutno puca. Tada smo shvatili da zapravo možemo sve, samo je pitanje vremena i budžeta.