AURIS

studio za 100% custom projekte

Auris d.o.o.
Mirna ulica 23
31216 Antunovac
091/4242-782
info@auris.hr
www.auris.hr

reference

 • Hrvatski nogometni savez

  Hrvatski nogometni savez

  www.hns-cff.hr

  Izrada responzivnog, dvojezičnog i modularnog web-sitea za Hrvatski nogometni savez. U suradnji s tvrtkom EuroART 93 (koja jer odgovorna za dizajn) izrađen je moderan portal sa nogometnim statistikama, galerijama, vijestima, dokumentima, media centrom... Naravno, tu je i napredna CMS administracija. Cijelo rješenje je zasnovano na Microsoftovim tehnologijama, a koristi i Comet sustav za nogometnu statistiku.

 • Nogometni savez Litve

  Nogometni savez Litve

  www.lff.lt

  Prvi strani nogometni savez koji je prepoznao izvrsnu integraciju Cometa i web-sitea Hrvatskog nogometnog saveza je Nogometni savez Litve. Aurisov break-through na strano nogometno tržište rezultirao je responzivnim službenim siteom Saveza, a s istim klijentom je dogovorena i izrada dodatnog općenogometnog sitea čije se pokretanje uskoro očekuje.

 • ShoppingBlitz

  ShoppingBlitz

  www.shoppingblitz.com

  Na američkom tržištu Auris je prvi put nastupio zahvaljujući suradnji s World Blitz LLC, tvrtkom koja se bavi prodajom odjeće, obuće i lifestyle dodataka na najvećim svjetskim online trgovinama Amazonu i eBayu. Naša uloga u ovom velikom i izuzetno osjetljivom projektu uključuje povezivanje internih sustava s navedenim trgovinama ali i proširenje na druge sustave trgovanja, kao i izradu alata koji pomažu rad skladišta s preko milijun proizvoda.

 • Nogometni klub Osijek

  Nogometni klub Osijek

  www.nk-osijek.hr

  Web-stranica najvećeg slavonsko-baranjskog sportskog kolektiva po mnogočemu je specifična, a najviše su njenu prvu "pravu" inačicu kreirali u potpunosti - navijači. Prelaskom kluba u privatno vlasništvo stekli su se uvjeti i za izradu modernijeg, responzivnog weba. Na ovoj adresi ćete pronaći podatke o svim postavama kluba, zanimljive tekstove, fotogalerije i najnovije vijesti... Statistički dio je povezan sa sustavom Comet.

 • MAXtv Prva liga

  MAXtv Prva liga

  www.prvahnl.hr

  Na temelju vizualnog izgleda i tehnologije na kojoj je napravljen web Hrvatskog nogometnog saveza, izgrađena je stranica Prve hrvatske nogometne lige. I pojedini klubovi ovdje imaju svoj kutak, zajedno s ponekim statističkim podacima koji se dobavljaju iz sustava Comet.

 • Udžbenik.hr

  Udžbenik.hr

  www.udzbenik.hr

  Pionir online prodaje udžbenika u Hrvatskoj nastao je upravo u - Aurisu. Web-mjesto koje svake godine zaprimi i isporuči desetine tisuća narudžbi školskih udžbenika i pripadajućeg pribora pouzdan je partner svakom roditelju čije je dijete osnovnoškolske ili srednješkolske dobi. Ugrađena specifična, pojednostavljena košarica i online plaćanje dodatno pojednostavljuju proces kupovine.

 • Akreditacije.hr

  Akreditacije.hr

  akreditacije.hr

  Izrada akreditacija za veće sportske događaje može biti prava noćna mora - ali ne ako koristite Akreditacije.hr. Ovaj online sustav zaprimit će prijave, omogućiti odbijanje i odobravanje akreditacija, naknadnu izmjenu podataka te ispis, sve u jednom paketu! Dostupno je i offline rješenje s podrškom za fotografiranje na licu mjesta.

 • Sportnet

  Sportnet

  www.hrsport.net

  Sportnet je najvažniji i najkvalitetniji sportski site u Hrvatskoj. Mnoštvo novinara, fotografa, urednika, posjetitelja, članova foruma, natjecatelja koji se natječu u Pobjedničkom nizu ili Manageru... programerski je u djelo sproveo Auris. Sportnet svakog dana posjećuje 40-ak tisuća posjetitelja pa je samim tim i cjelokupni posao bio zahtjevniji.

 • ATP Croatia Open Umag

  ATP Croatia Open Umag

  Iako ovaj posao ne zadire u klasičan web-development, nama to ne smeta, dapače! Svake godine ponajbolji tenisači okupljaju se u Umagu na svjetski poznatom turniru, a prikaz rezultata na semaforima i velikim videozidovima do 2014. godine omogućavao je upravo - Auris.

Potpora Europske unije
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Auris d.o.o.